Clicky

 
Transport Online - Automobiliste aangehouden na doorrijden bij ernstig ongeval in Callantsoog

Automobiliste aangehouden na doorrijden bij ernstig ongeval in Callantsoog

Automobiliste aangehouden na doorrijden bij ernstig ongeval in Callantsoog
07-02-2022 12:26 | Ongevallen | auteur Redactie

CALLANTSOOG - De politie heeft een 60-jarige automobiliste aangehouden op verdenking van het verlaten van een plaats ongeval in Callantsoog. Zondagavond rond 23:50 uur vond er een ernstig ongeval plaats op Duinroosweg. Een 16-jarige jongen uit Callantsoog werd op de fiets aangereden door een personenauto en raakte hierbij zwaargewond. De bestuurder van de auto reed na het ongeval door. 

Net voor middernacht kreeg de politie een melding van een aanrijding tussen een personenauto en fietser, waarna de auto was doorgereden. Hulpdiensten gingen naar de plek van het ongeval om hulp te verlenen aan het slachtoffer. De jongen werd gestabiliseerd en met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling.

De politie startte een onderzoek en kon dankzij een oplettende getuige de weggereden auto snel traceren bij een woning in Callantsoog. Hierbij werd een 60-jarige vrouw aangetroffen die onder invloed was van alcohol. Zij werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de aanrijding en rijden onder invloed en is meegenomen naar het politiebureau. Ook werd haar rijbewijs ingevorderd. Op dit moment zit zij nog vast voor verhoor. De auto is in beslag genomen voor onderzoek, meldt de politie maandag.

De politie doet verder onderzoek naar het ongeval.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel2,059

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats