Clicky

 
Transport Online - Voortvluchtige Schot (56 jaar) opgepakt in Bergen op Zoom

Voortvluchtige Schot (56 jaar) opgepakt in Bergen op Zoom

Voortvluchtige Schot (56 jaar) opgepakt in Bergen op Zoom
04-02-2022 17:42 | Binnenland | auteur Redactie

BERGEN OP ZOOM - Het arrestatieteam van de Nederlandse politie heeft vrijdagmiddag in Bergen op Zoom een gezochte Schot gearresteerd.

De man uit Schotland werd internationaal gezocht door de National Crime Agency en de Schotse politie in verband met een inbeslagname van ongeveer een ton cocaïne en zeker 28 miljoen ‘Etizolam’ pillen. Hij werd vanmiddag door een arrestatieteam van de Nederlandse politie in Bergen op Zoom gearresteerd, waar hij aan het joggen was.

Naast drugsgerelateerde criminaliteit werd de man ook gezocht voor betrokkenheid bij twee gevallen van brandstichting. In Bergen op Zoom werd naast de 56-jarige man, nog een verdachte gearresteerd, over de identiteit van de tweede verdachte worden geen uitspraken gedaan, aldus het Openbaar Ministerie.

“Een groot succes en mooi resultaat van nauwe samenwerking”, aldus de National Crime Agency, de Schotse politie, Nederlandse politie en het Openbaar Ministerie. Dankzij de samenwerking was het mogelijk om de voortvluchtige man te lokaliseren en te arresteren. Hij en de andere man zullen worden uitgeleverd aan het Verenigd Koninkrijk.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden