Clicky


 


Thomas Krøyer benoemt tot CEO van Kuehne+Nagel Nederland

Thomas Krøyer benoemt tot CEO van Kuehne+Nagel Nederland
02-02-2022 13:28 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

VEGHEL - Thomas Krøyer is per 1 februari 2022 benoemd tot CEO van Kuehne+Nagel Nederland. Met zijn aanstelling wil Kuehne+Nagel de transitie versnellen naar een onderscheidende human-centric organisatie, met een sterke focus op klant én medewerker.

De 54-jarige Thomas Krøyer, van Deense komaf, heeft ruime ervaring in de logistieke dienstverlening en bekleedde verschillende topmanagement functies. Hij geen onbekende binnen Kuehne+Nagel. In 2007 trad hij in dienst als SVP voor de divise Road Logistics binnen Europa. Vervolgens leidde hij vanaf 2011 de Luxemburgse tak van Kuehne+Nagel als CEO In 2014 maakte Thomas Krøyer de overstap naar het Deense transport- en logistiekbedrijf LEMAN waar hij tot vorig jaar Group CEO was.

"Ik ben verheugd weer bij Kuehne+Nagel aan de slag te gaan. Al vele jaren ken ik Kuehne+Nagel als een klantgerichte organisatie, maar de wereld van de logistiek is de afgelopen jaren sterk veranderd. Je kunt klanten niet langer tevreden houden met slechts operational excellence, zoals efficiënte procedures
en strakke processen. Elke klant en elke gewenste klantervaring is anders. In dat opzicht gaat klantgerichtheid hand in hand met werknemersgerichtheid. Geïnspireerde medewerkers zijn in staat om klanten te engageren en zo aan je te binden. In the end is logistieke dienstverlening dus échte people business”, aldus Thomas Krøyer.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,267
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats