Clicky


CB verzorgt logistiek ANWB-kaarten, boeken en gidsen

CB verzorgt logistiek ANWB-kaarten, boeken en gidsen
01-02-2022 14:08 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

HARDERWIJK/CULEMBORG - De ANWB besteedt de opslag en distributie van kaarten, boeken en gidsen uit aan logistiek dienstverlener CB. CB start met de eerste leveringen aan de circa tachtig winkels van de ANWB in de eerste helft van februari 2022.

Via haar winkels en de website anwb.nl bereikt de ANWB een breed publiek De ANWB biedt een breed pakket aan diensten en producten in de wereld van mobiliteit, vakantie en vrije tijd, waaronder kaarten, boeken en gidsen. De levering van deze producten aan de winkels en klanten van de webwinkel verzorgt de ANWB nu vanuit het eigen magazijn in Harderwijk. Voor de productgroep kaarten, boeken en gidsen neemt CB die activiteit over.

Efficiënte supply chain

Mathijs Suidman, Directeur Media CB, is verheugd over deze ontwikkeling: ”We hebben samen met de ANWB veel tijd gestoken in de voorbereiding van deze stap. Samen maken we de supply chain voor de ANWB-winkels en -webshop efficiënter. In plaats van via een extra schakel gaan de producten nu sneller en directer naar de winkels en online klanten van de ANWB. Deze productgroep past daarbij natuurlijk naadloos bij een van onze specialisaties: boekdistributie via alle kanalen.”