Clicky

 
Transport Online - Linda de Mol verdwijnt voorlopig van cover maandblad

Linda de Mol verdwijnt voorlopig van cover maandblad

Linda de Mol verdwijnt voorlopig van cover maandblad
29-01-2022 00:08 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Linda de Mol is voorlopig niet te zien op de covers van haar maandblad LINDA. Jildou van der Bijl, creatief directeur bij LINDA., vertelde vrijdagavond in Op1 dat haar zakenpartner zich voorlopig heeft teruggetrokken.

Van der Bijl vertelde dat het sinds de onthullingen van grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland, waar ook De Mol's partner Jeroen Rietbergen bij betrokken is, "niet zo goed" gaat met De Mol. Zo wist ze volgens Van der Bijl tot anderhalve week geleden niets van het grensoverschrijdende gedrag van haar partner Jeroen Rietbergen achter de schermen bij The Voice of Holland. "Zij wist dat hij was vreemdgegaan, maar was er altijd vanuit gegaan dat dat met wederzijds goedvinden was geweest", zei Van der Bijl.

Het betekent dat De Mol, die sinds de oprichting van het magazine LINDA. in 2003 vrijwel elke cover sierde, daar voorlopig niet op te zien is. In 2018 maakte de naamgeefster van het magazine al eens plaats voor Michelle Obama, met wie toen een exclusief interview in het blad stond.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,349
Diesel2,107

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden