Clicky

 
Transport Online - Eerste aangifte tegen regisseur The Voice vanwege aanranding

Eerste aangifte tegen regisseur The Voice vanwege aanranding

Eerste aangifte tegen regisseur The Voice vanwege aanranding
28-01-2022 23:28 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Een oud-deelnemer van The Voice of Holland heeft vrijdag aangifte van aanranding gedaan tegen de regisseur van het RTL-programma. Dat bevestigt advocaat Sébas Diekstra na berichtgeving hierover van het AD. Het is de eerste aangifte tegen de regisseur in de zaak rond vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van The Voice.

In de uitzending van het onlineprogramma BOOS die vorige week donderdag online kwam, werd duidelijk dat de afgelopen maanden zo'n vijftien mensen zich hadden gemeld met klachten over de regisseur. De man zou geregeld ongepaste opmerkingen van seksuele aard hebben gemaakt tegen kandidates van de talentenjacht. Ook zou hij zich schuldig hebben gemaakt aan ongewenste handtastelijkheden. De aangifte van vrijdag is niet gedaan door een van de vrouwen uit de uitzending van BOOS, bevestigt Diekstra.

In de uitzending van BOOS reageerde de regisseur schriftelijk via zijn advocaat zich niet te herkennen in de beschuldigingen en deze "ten stelligste" te ontkennen. Eerder deze week vertelde de regisseur in een interview met het AD "dat hij nooit iets verkeerd gedaan heeft". De man stelt dat hij "amicaal" is, "maar dat dat nooit een probleem was".

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,349
Diesel2,107

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden