Clicky

 
Transport Online - Gewelddadige ruzie tussen twee vrachtwagenchauffeurs zorgt voor dodelijk ongeluk op Spaanse snelweg [+foto]

Gewelddadige ruzie tussen twee vrachtwagenchauffeurs zorgt voor dodelijk ongeluk op Spaanse snelweg

Gewelddadige ruzie tussen twee vrachtwagenchauffeurs zorgt voor dodelijk ongeluk op Spaanse snelweg [+foto]
28-01-2022 19:37 | Ongevallen | auteur Redactie

AGULLANA - Een vechtpartij tussen twee vrachtwagenchauffeurs midden op de Spaanse snelweg AP-7, ter hoogte van Agullana (Girona) zou de oorzaak zijn van een dodelijke ongeval dat afgelopen woensdag 26 januari een einde maakte aan het leven van de bestuurder van een auto.

De twee vrachtwagenchauffeurs hadden hun voertuigen tot stilstand gebracht om een ​​verkeersruzie voort te zetten dat ze tijdens het rijden waren begonnen. De twee vrachtwagens bezetten de vluchtstrook en een deel van de rechterrijstrook van de AP-7.

De afsluiting door de twee ruziënde vrachtwagenchauffeurs zorgde ervoor dat een auto en een derde vrachtwagen in botsing kwamen met de twee voertuigen die een deel van de weg in beslag namen. Een ongeval waarbij een dodelijk slachtoffer, de bestuurder van de auto, te betreuren valt.

Het begon allemaal met een ruzie tussen de vrachtwagenchauffeurs. In feite ging de discussie tussen de twee vrachtwagenchauffeurs op de snelweg verder. Een van hen pakte een schaar en verwondde de ander in de buikstreek.

De politie heeft een van de vrachtwagenchauffeurs gearresteerd. Dit betreft een 54-jarige man. De gewonde chauffeur werd overgebracht naar het ziekenhuis van Figueres. Volgens de Catalaanse politie worden de twee onderzocht voor het veroorzaken van een ernstig gevaar voor het verkeer en doodslag.

Het onderzoek loopt nog en er wordt nu gewerkt aan het bepalen van de verantwoordelijkheid van de derde vrachtwagenchauffeur, die de twee voertuigen raakte en een kettingbotsing veroorzaakte.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,373
Diesel2,102

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden