Clicky

 
Transport Online - Van Oort Autogroep B.V. kiest voor IVECO S-SWAY trekker

Van Oort Autogroep B.V. kiest voor IVECO S-SWAY trekker

Van Oort Autogroep B.V. kiest voor IVECO S-SWAY trekker
28-01-2022 17:21 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

ECK EN WIEL - Recent heeft Van Oort Autogroep B.V. uit Eck en Wiel een nieuwe IVECO S-WAY trekker in gebruik genomen. De IVECO S-WAY met Active-Time cabine en 360pk dieselmotor zal in combinatie met een nieuwe oplegger worden ingezet voor distributie van meubels. IVECO Schouten vestiging Tiel maakte de trekker klaar voor aflevering.

Van Oort Autogroep B.V. – Al meer dan 60 jaar

De transportdivisie Van Oort uit Eck en Wiel beschikt vandaag de dag over een wagenpark van ruim 90 eenheden en een groep vakbekwame en sterk gemotiveerde medewerkers. De kracht van het bedrijf komt voort uit vakmanschap, toewijding, meedenken met opdrachtgevers en verantwoordelijkheidsgevoel. Er wordt grote waarde gehecht aan het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties op basis van kwaliteit en duurzaamheid, zowel met klanten als opdrachtgevers. Naast de hoofdlocatie in Eck en Wiel beschikt Van Oort ook over een vestiging in Willebroek, België.

Naast de transportactiviteiten heeft Van Oort Autogroep B.V. een grote verhuurvloot variërend van kleine bestelwagens tot vrachtwagens en een afdeling gespecialiseerd in verhuizingen en opslagfaciliteiten.

IVECO S-WAT AT-trekker

De laatste toevoeging aan het wagenpark van Van Oort Autogroep B.V. is een IVECO S-WAY 4x2 trekker met 360pk 9-liter dieselmotor en Hi-Tronix automatische versnellingsbak. Met de S-WAY zijn de chauffeurs van Van Oort voorzien van een ruime en comfortabele werkomgeving. De Active-Time cabine is vanwege de instap en het zicht rondom het voertuig uitermate geschikt voor inzet bij distributiewerkzaamheden. Samen met de kastentrailer vormt de S-WAY een prachtige nieuwe combinatie.

De chauffeur van de nieuwe S-WAY krijgt van IVECO Driver Academy een uitgebreide Code 95 training. Daarin komen alle voertuigsystemen van de IVECO S-WAY aan bod, en wordt er specifiek ingezoomd op het gebruik van de auto in het werk van Van Oort. Naast het gebruiksgemak van de chauffeur, is de training erop gericht om de prestaties van de auto te maximaliseren en het brandstofverbruik en bijkomende kosten te verlagen.

Foto's

  • Voets Transport
  • Voets Transport
  • Voets Transport
  • Aarts Transport


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,946
Diesel1,753

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions