Clicky

 
Transport Online - Een miljoen abonnees voor YouTube-kanaal Toppop

Een miljoen abonnees voor YouTube-kanaal Toppop

Een miljoen abonnees voor YouTube-kanaal Toppop
28-01-2022 12:05 | Showbizz | auteur Redactie | Esther van der Wal

HILVERSUM - Het rijke Toppop-archief op YouTube heeft de mijlpaal behaald van 1 miljoen abonnees. Het kanaal is daarmee een ware verzamelplaats voor muziekliefhebbers. In binnen- en buitenland wordt er massaal genoten van de optredens uit het legendarische programma. De 2900 video’s die hier te vinden zijn, zijn gezamenlijk 750 miljoen bekeken. 

In oktober 2015 werden de eerste video’s geupload. Het optreden van Pussycat (Mississippi) was daar een van en is tot op de dag van vandaag nog steeds de op een na best bekeken clip met 23 miljoen views. De eer voor de meest succesvolle video, met 26 miljoen views, gaat naar Lobo, die op het podium bij Toppop de hit I'd Love You To Want Me ten gehore bracht. De top 3 wordt compleet gemaakt met Tavares, Heaven Must Be Missing An Angel met 21 miljoen views. 

Toppop was het eerste muziekprogramma in Nederland en was te zien van 1970 tot 1988. Het programma werd 15 jaar lang gepresenteerd door Mr. Toppop Ad Visser. Hij ontving wereldberoemde artiesten zoals ABBA, Bee Gees, The Jacksons, David Bowie, Queen en vele anderen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,364
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden