Clicky

 
Transport Online - Wüst: ik was verbaasd na het zien van de video van Zaanlander

Wüst: ik was verbaasd na het zien van de video van Zaanlander

Wüst: ik was verbaasd na het zien van de video van Zaanlander
28-01-2022 11:41 | Sport | auteur ANP

BEIJING - Ireen Wüst had niet verwacht dat de coaches van Team Zaanlander en schaatsster Irene Schouten negatief over haar zouden praten. "Ik was verbaasd", zei de schaatsster van Team Reggeborgh, vrijdag na haar eerste training op de olympische baan in Beijing, over de videoserie die van de ploeg van Jillert Anema is gemaakt.

In de laatste uitzending van die serie klinkt kritiek over de rol van Wüst in de ploegachtervolging. Ze zou in december tijdens wereldbekerwedstrijden in Salt Lake City hebben verzaakt. Tegen het einde van de uitzending laat Schouten blijken dat ze twijfelt of Wüst wel deel moet blijven uitmaken van de ploeg als ze op de Olympische Spelen een zo groot mogelijke kans op goud willen hebben.

"Er zijn excuses gemaakt", zei Wüst over het overleg dat donderdag tussen de betrokken partijen en technisch directeur Maurits Hendriks van NOC*NSF plaatsvond. "Ik heb me altijd voor 100 procent gecommitteerd aan de ploegachtervolging. Dat zal ik ook blijven doen. We gaan nog steeds voor goud. Verder is het niet aan mij er iets over te zeggen."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,062
Diesel2,064

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden