Clicky

 Zes aanhoudingen voor schietincidenten in Rotterdam

Zes aanhoudingen voor schietincidenten in Rotterdam
27-01-2022 16:02 | Misdaad | auteur Redactie

ROTTERDAM - In een onderzoek naar vier schietincidenten in Rotterdam zijn zes aanhoudingen verricht. De schietincidenten, allemaal gericht op panden aan de Westblaak en Vierambachtsstraat, vonden plaats in december.

De eerste beschieting op een bedrijfspand aan de Vierambachtsstraat vond plaats op 14 december rond 04.30 uur. De volgende dag was het raak op de Westblaak waar om 04.20 uur een restaurant werd beschoten. Dit pand was op 16 december om 02.30 uur wederom doelwit. Op 17 december om 02.00 uur werd het bedrijfspand aan de Vierambachtsstraat nogmaals beschoten. In alle gevallen vielen er geen gewonden, aldus de politie.

Uit onderzoek bleek dat de zaken met elkaar in verband stonden. In de loop van vorige week en deze week werden in totaal zes verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de schietincidenten. Het betreft mannen van tussen 17 en 50 jaar uit Amsterdam en een 56-jarige man uit Utrecht. Vijf verdachten blijven voorlopig vastzitten. De 56-jarige Utrechter is op vrije voeten gesteld, maar blijft wel verdachte in het onderzoek.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,092
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions