Clicky

 
Transport Online - Man (56) neergestoken in Hulst, 17-jarige verdachte aangehouden

Man (56) neergestoken in Hulst, 17-jarige verdachte aangehouden

Man (56) neergestoken in Hulst, 17-jarige verdachte aangehouden
27-01-2022 11:45 | Misdaad | auteur Redactie

HULST - Een 17-jarig meisje uit Hulst is woensdagavond aangehouden voor de mogelijke betrokkenheid bij een steekincident waarbij een 56-jarige plaatsgenoot gewond is geraakt. De man is door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht, meldt de politie.

De aanleiding voor het steekincident is nog niet exact bekend en wordt onderzocht door de politie. Omstreeks 22.25 uur meldde een getuige dat er een man was neergestoken. Vermoedelijk heeft het incident plaatsgevonden in een woning in Hulst. Het slachtoffer bevond zich op dat tijdstip niet meer in de woning, maar op de Grote Markt in Hulst.

Agenten gingen ter plaatse en troffen de gewonde man aan. Hij legde een korte verklaring af. De verdachte meldde zich even later telefonisch bij de politie. Zij is aangehouden en ingesloten in een politiecellencomplex. Het meisje wordt donderdag door de politie gehoord.

Door agenten en rechercheurs is (sporen)onderzoek gedaan in en om de woning waar een en ander vermoedelijk heeft plaatsgevonden. Het vermoedelijke steekwapen is in beslag genomen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,364
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden