Clicky

 
Transport Online - Nieuwe verdachte aangehouden voor steekpartij in Schagen

Nieuwe verdachte aangehouden voor steekpartij in Schagen

Nieuwe verdachte aangehouden voor steekpartij in Schagen
27-01-2022 10:11 | Misdaad | auteur Redactie

SCHAGEN - De politie heeft deze week een nieuwe verdachte aangehouden in het onderzoek naar het steekincident dat vrijdagavond 12 november 2021 plaatsvond in het Piet Mondriaanpark in Schagen en de openlijke geweldpleging op de Rembrandtlaan. Het gaat om een 25-jarige man uit Schagen. Eerder, in november en december 2021, werden al vijf verdachten aangehouden.

Rond 20.55 uur op vrijdag 12 november 2021 kreeg de politie een melding van een vechtpartij tussen meerdere personen waarbij zou zijn gestoken. Toegesnelde agenten troffen op de Rembrandtlaan twee gewonde mannen van 30 en 34 jaar oud uit Schagen aan. Zij werden overgebracht naar het ziekenhuis. Een derde aanwezige 36-jarige man was bij de vechtpartij in zijn gezicht gewond geraakt. De daders zijn er na het incident vandoor gegaan. Er werd direct een onderzoek opgestart.

Afgelopen dinsdag werd de 25-jarige man uit Schagen aanhouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. De verdachte zit in beperkingen. Dat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. Hij zal vrijdag 28 januari worden voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Eerder, in november en december 2021, hield de recherche in Alkmaar al vijf verdachten aan. Het gaat om drie 18-jarige mannen en een 19-jarige man uit de gemeente Hollands Kroon. En een 25-jarige man uit Schagen. Twee van hen zitten nog vast. De recherche zet het onderzoek voort.

In dit onderzoek zijn nu in totaal zes aanhoudingen verricht.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,364
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden