Clicky

 Europarlementariër Caroline Nagtegaal herkozen als vice-coördinator van de liberalen in de Transportcommissie van het Europees Parlement

Europarlementariër Caroline Nagtegaal herkozen als vice-coördinator van de liberalen in de Transportcommissie van het Europees Parlement
24-01-2022 16:48 | Politiek | auteur Redactie | Esther van der Wal

BRUSSEL - Europarlementariër Caroline Nagtegaal (VVD / Renew Europe) herkozen als vice-coördinator van de liberalen in de Transportcommissie van het Europees Parlement.

Caroline Nagtegaal - van Doorn is door de liberale fractie Renew Europe herkozen als vice-coördinator van de Transportcommissie in het Europees Parlement. José Ramón Bauzá (Ciudadanos, Spanje) kreeg eveneens een ruim mandaat van de Europese liberalen om als coördinator door te gaan.

Nagtegaal draagt de Europese transportsector een warm hart toe en heeft zich de afgelopen jaren in Brussel ingezet op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Zo was zij de architect van het Binnenvaartrapport - dat met een ruime meerderheid door het Europees Parlement werd aangenomen - en zette ze zich in voor het Digital Green Certificate waardoor reizen binnen Europa tijdens de COVID-pandemie weer op een veilige en verantwoorde manier kon. Onlangs is ze verkozen tot medeonderhandelaar van het belangrijke dossier dat gaat over de regelgeving voor infrastructuur van alternatieve brandstoffen (AFIR).

Caroline Nagtegaal: "Ik heb een voorliefde voor alles dat rijdt, vaart en vliegt. Het is daarom een enorme eer om me ook de komende 2,5 jaar als vice-coördinator voor de Europese Transportsector in te zetten. Samen op weg naar realistische en bereikbare route voor duurzamer transport. Volle vaart vooruit!"

Foto's

 • J.Roeland
  ESTERO
 • J.Roeland
  MANNA
 • J.Roeland
  TYDA KYRA
 • Binnenvaartschip LIA
  Binnenvaartschip LIA
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,078
Diesel1,898

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats