Clicky

 
Transport Online - Heppner neemt Belgische Dina Logistics over

Heppner neemt Belgische Dina Logistics over

Heppner neemt Belgische Dina Logistics over
19-01-2022 11:25 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

TERNAT - Heppner heeft donderdag de overname aangekondigd van het Belgische familiebedrijf Dina Logistics, met hoofdkantoor in de buurt van Brussel. Deze acquisitie maakt deel uit van Heppners internationale groeistrategie om de distributiecapaciteit van de Groep in België en in de Benelux-markt als geheel te versterken.

Heppner, eveneens aanwezig in Nederland sinds de overname van Hacas, zet zijn internationale groei voort en heeft een nieuwe stap in de Benelux gezet met de overname van Dina Logistics, een Belgisch familiebedrijf in transport en logistiek. Deze overname zal de distributiecapaciteit van Heppner in de regio versterken en versnellen, waardoor het in staat is om al zijn klanten en partners transport- en logistieke oplossingen aan te bieden binnen een geïntegreerd internationaal netwerk dat dicht bij zijn klanten opereert.

De sterke aanwezigheid van Dina Logistics in België en haar vermogen om alle delen van de Benelux binnen 24 uur te bereiken, gecombineerd met de internationale expertise van Heppner en haar aanwezigheid in Nederland met Hacas, zal zorgen voor een hoog serviceniveau en voldoende expertise om de capaciteitsuitdagingen van de regio aan te gaan.

Dina Logistics werd in 2007 opgericht door de familie de Koker en wordt momenteel geleid door Dimitry de Koker. De totale omzet van het bedrijf bedroeg 12 miljoen euro in 2021. Het heeft zo'n 100 werknemers aan het werk, rechtstreeks of via onderaannemers, en het profiel is dat van een familiebedrijf met een dynamische visie op het vak. Met hoofdkantoor in Ternat, ten westen van Brussel, opereert het bedrijf vanuit zijn faciliteiten van 12.000 vierkante meter, waaronder een kantoorgebouw, 5.000 m² magazijnruimte en 32 laadperrons.

Dina Logistics blijft onafhankelijk opereren met haar netwerk van nationale partners en profiteert van de internationale partnerschappen van de Heppner Group.

"De overname van Dina Logistics stelt Heppner in staat zijn lokale knowhow te versterken, door te profiteren van de strategische ligging van Dina Logistics om internationale exportstromen vanuit België te ontwikkelen", aldus Ghislain Fernandez, Heppner's International Subsidiaries Manager.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,364
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden