Clicky

 
Transport Online - RTL heeft nog 20 afleveringen The Voice op de plank

RTL heeft nog 20 afleveringen The Voice op de plank

RTL heeft nog 20 afleveringen The Voice op de plank
18-01-2022 16:40 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - RTL heeft op dit moment nog tien al opgenomen afleveringen van The Voice of Holland en tien afleveringen van The Voice Kids op de plank liggen. Dat laat een woordvoerder dinsdag weten. Het is nog niet duidelijk of en zo ja wanneer deze afleveringen worden uitgezonden.

"We vinden het uiteraard zeer spijtig voor alle kandidaten", zegt de woordvoerder. "Maar het is heel belangrijk dat we ons eerst richten op het onderzoek dat nu loopt." Het is niet duidelijk of de afleveringen die al zijn gemaakt in een later stadium wel worden uitgezonden. Na de acht afleveringen van The Voice of Holland zou nog een serie liveshows volgen. Direct erna stond een nieuw seizoen van The Voice Kids gepland.

RTL besloot zaterdag per direct de huidige reeks van The Voice of Holland te schrappen vanwege berichten over seksueel wangedrag bij het programma. Muzikaal leider Jeroen Rietbergen gaf zaterdag een verklaring uit waarin hij schuld bekende en spijt betuigde. Maandag meldde de zender dat ook The Voice Kids en The Voice Senior voorlopig niet worden uitgezonden.

Het Openbaar Ministerie meldde eerder deze week een aangifte te hebben gehad tegen Ali B wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag. Ali B was coach in zowel The Voice als The Voice Kids. De rapper ontkent alle aantijgingen.

RTL gaat per aanstaande vrijdag de nieuwe reeks van I Can See Your Voice uitzenden in plaats van het voorlopig geannuleerde The Voice of Holland.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,200
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden