Clicky

 
Transport Online - Heeren Groep verkoopt onderdeel Heeren Transport aan Transportcentrale

Heeren Groep verkoopt onderdeel Heeren Transport aan Transportcentrale

Heeren Groep verkoopt onderdeel Heeren Transport aan Transportcentrale
18-01-2022 10:41 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ROOSENDAAL - Op 31 december 2021 is overeenstemming bereikt over de overname van de activiteiten van Heeren Transport uit Roosendaal door Transportcentrale (TCR). Afgelopen week hebben aandeelhouders/directies van beide organisaties de definitieve overeenkomst getekend.

De Heeren Groep is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van Horizontaal en Verticaal transport. Alleen de horizontale transportactiviteiten en de daarbij behorende medewerkers zullen overgaan naar TCH Roosendaal.

De Heeren groep gaat zich na deze transactie volledig met Heeren Kraanverhuur richten op de verhuur van bemande mobiele telescoop- en torenkranen, daaraan gelieerde transporten, machineverhuizingen en industriële verplaatsingen.

Tevens heeft Heeren Kraanverhuur in de afgelopen periode een uitgebreide vloot van diverse hoogwerkers en verreikers aan haar verhuurmaterieel toegevoegd en zal zich daar ook in toekomst verder in gaan specialiseren.

TCR is een stabiele transportonderneming met meerdere werkmaatschappijen en is actief in diverse transport activiteiten. Binnen de groep werken ruim 100 medewerkers en de groep heeft vestigingen in Rotterdam, Zeeland en nu ook op de huidige locatie in Roosendaal.

Deze overname is een mooie stap voorwaarts waardoor een grotere professionele organisatie ontstaat, waarbij synergie en schaalvoordelen maximaal kunnen worden benut en de dienstverlening naar de klanten verder vergroot en geoptimaliseerd zal worden.

Mark Maaskant, directeur van Heeren Groep en Quinten van Dobben, directeur van Transportcentrale kunnen samen terugkijken op een plezierig en professioneel verloop van de transactie.

Foto's

  • C. van den Enden
    C. van den Enden
  • C. van den Enden
    C. van den Enden

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,373
Diesel2,102

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden