Clicky

 
Transport Online - Verdachte aangehouden voor dodelijk steekincident Rotterdam

Verdachte aangehouden voor dodelijk steekincident Rotterdam

Verdachte aangehouden voor dodelijk steekincident Rotterdam
16-01-2022 20:41 | Binnenland | auteur Redactie

ROTTERDAM - De politie heeft zaterdagavond een 32-jarige man aangehouden als verdachte van het steekincident aan de Zoutziedersstraat in Rotterdam van afgelopen woensdag, waarbij een 22-jarige Rotterdammer om het leven is gekomen. De politie is na dit incident een grootschalig onderzoek gestart. 

Drie dagen na het steekincident aan de Zoutziedersstraat heeft de politie de 32-jarige aangehouden. De woning van de verdachte, een woning in Hendrik-Ido-Ambacht, is doorzocht. De politie is blij met de hulp van getuigen en omwonenden die van essentieel belang zijn in deze zaak.

Op 12 januari werd een 22-jarige Rotterdammer gestoken. Hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar reanimatie en eerste hulp mochten niet baten. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Er zou een worsteling hebben plaatsgevonden tussen de dader en het slachtoffer. Daarbij werd het slachtoffer gestoken. Al snel leek het erop dat de dader in een auto erna ervandoor was gegaan. De politie sprak met veel getuigen en stelde sporen en beeldmateriaal veilig. 

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,995
Diesel1,910

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden