Clicky

 
Transport Online - Ruim 5,7 miljoen kijkers keken naar persconferentie 'nieuwe stijl'

Ruim 5,7 miljoen kijkers keken naar persconferentie 'nieuwe stijl'

Ruim 5,7 miljoen kijkers keken naar persconferentie 'nieuwe stijl'
15-01-2022 10:01 | Coronavirus | auteur ANP

HILVERSUM - De eerste coronapersconferentie van het nieuwe kabinet heeft vrijdag gemiddeld ruim 5,7 miljoen kijkers getrokken. Dat zijn er minder dan de laatste extra ingelaste persconferentie van 18 december. Deze was op een zaterdagavond en trok toen bijna 6,9 miljoen kijkers. De laatste reguliere persconferentie een week eerder was goed voor 5,2 miljoen kijkers.

Vrijdag keken met zo'n 3,4 miljoen de meeste mensen weer via NPO 1, meldt Stichting KijkOnderzoek. RTL 4 trok ruim 1,8 miljoen kijkers en via SBS6 keken 485.000 mensen.

De persconferentie zag er voor de vaste kijker dit keer anders uit. Minister Ernst Kuipers maakte zijn debuut en ondersteunde zijn verhaal met graphics. Daardoor moesten de gebarentolken wijken. Deze stonden nu niet langer tussen de twee sprekers in maar in een aparte ruimte.

Op primetime waren de meeste kijkers voor De Slimste Mens. Naar de quiz op NPO 2 keken bijna 1,8 miljoen mensen. Flikken Maastricht (1,7 miljoen op NPO 1) en The Voice of Holland (1,6 miljoen op RTL 4) volgen op korte afstand. SBS6 wist met De Alleskunner 672.000 mensen te bereiken.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden