Clicky

 
Transport Online - Slachtoffer (15) steekincident Middelburg overleden

Slachtoffer (15) steekincident Middelburg overleden

Slachtoffer (15) steekincident Middelburg overleden
12-01-2022 16:27 | Misdaad | auteur Redactie

MIDDELBURG - Het 15-jarige slachtoffer van het steekincident van afgelopen zondag aan de Meanderlaan in Middelburg is woensdag overleden. De politie heeft zicht op twee verdachten maar zijn nog voortvluchtig.

Zondagmiddag om 12.10 uur kreeg de politie een melding dat de jongen zwaargewond was geraakt tijdens een steekincident. Het slachtoffer uit Middelburg werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij vandaag aan zijn verwondingen is overleden, meldt de politie.

Na de melding van het steekincident is de politie met een onderzoek gestart. Zo is een sporenonderzoek ingesteld op de plaats delict. In de omgeving werd met een speurhond gezocht en met een politiehelikopter werden luchtfoto's gemaakt. Ook werden meerdere getuigen verhoord.

Politieduikers hebben maandag in de buurt van de Meanderflat in een water gezocht. Wat zich precies heeft afgespeeld wordt nog onderzocht. Door de resultaten van het onderzoek kreeg de politie zondag al zicht op de identiteit van twee verdachten, namelijk twee jongens, die niet in Middelburg wonen. De politie heeft dit tweetal ondanks herhaalde pogingen nog niet kunnen arresteren en zijn nog voortvluchtig. De politie roept dit tweetal op om zich zo snel mogelijk op een politiebureau te melden.

De politie vraagt jongeren om te stoppen met het verspreiden van opruiende foto's van mogelijke betrokkenen bij de steekpartij. Zo wordt onder andere veelvuldig een foto van een meisje gedeeld. De politie is bekend dat deze signalen rondgaan. Dit heeft totaal geen meerwaarde voor het politieonderzoek en schaadt de betrokkenen, aldus de politie. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,968
Diesel1,869

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden