Clicky

 
Transport Online - VI Vandaag zakt in tweede uitzending onder miljoen kijkers

VI Vandaag zakt in tweede uitzending onder miljoen kijkers

VI Vandaag zakt in tweede uitzending onder miljoen kijkers
12-01-2022 09:12 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - De tweede uitzending van de nieuwe SBS-talkshow VI Vandaag trok minder kijkers dan de eerste. De aftrap van de opvolger van Veronica Inside werd maandag bekeken door ruim een miljoen mensen, dinsdag schakelden nog 840.000 mensen in voor VI Vandaag. Het programma behaalde hiermee nog net een plekje in de top 15 van best bekeken uitzendingen van de dag, meldt Stichting Kijkonderzoek (SKO).

In VI Vandaag nemen Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee met één of twee andere gasten aan een tafel allerlei onderwerpen door. Het drietal maakte voorheen het programma Veronica Inside, waarin zij aan een tafel doorgaans over voetbal spraken, maar ook allerlei andere onderwerpen voorbij kwamen. Derksen stelde zelf maandag in de uitzending dat hij niet zag "wat er veranderd is" in het nieuwe programma. Ook zei hij tevreden te zijn met zijn "trouwe aanhang", pakweg een half miljoen kijkers.

Concurrent Beau trok op RTL4 909.000 kijkers, NPO-show Op1 bleef steken op 741.000 kijkers.

De best bekeken programma's van de dinsdag waren, traditiegetrouw, het NOS Journaal van 20.00 uur (bijna 2,2 miljoen kijkers), De Slimste Mens (1,9 miljoen kijkers) en het Half Acht Nieuws van RTL 4 (1,6 miljoen kijkers).

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,360
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden