Clicky

 
Transport Online - Bij J. Heebink Logistics krijg je auto of elektrische fiets van de zaak bij contract

Bij J. Heebink Logistics krijg je auto of elektrische fiets van de zaak bij contract

Bij J. Heebink Logistics krijg je auto of elektrische fiets van de zaak bij contract

VEENENDAAL - Transportbedrijven worden steeds creatiever als het aankomt op personeel werven en personeel behouden. Eerder al meldden we dat bij Brinks een bonus van 1.000-2.500 euro in het vooruitzicht wordt gesteld. Vandaag ontving de redactie het bericht dat bij J. Heebink uit Veenendaal het personeel kan kiezen voor een auto van de zaak of een elektrische fiets.

"In deze tijden van personeelskrapte, heeft Heebink nagedacht om de personeelsbezetting op orde te krijgen en te houden. Veel ondernemers investeren veel geld in het werven van nieuw personeel. Er worden tekenbonussen in het vooruitzicht gesteld om een dienstbetrekking bij een bedrijf aan te gaan of bestaande medewerkers krijgen bonussen om nieuw personeel aan te dragen", aldus Eric van Wijnen van J. Heebink.

"Heebink heeft voor een andere invalshoek gekozen. Er is gekeken hoe je bestaande medewerkers binnen de onderneming kan behouden, zodat kennis en kunde niet verloren gaat voor de onderneming. Meer loon betalen is vaak lastig in verband met de cao afspraken die er gemaakt zijn en de visie van Heebink is dat dit ook niet iets is wat langdurig motiveert", aldus van Wijnen

"Daarbij komt ook dat Heebink supertevreden en trots is op de overgrote meerderheid van zijn medewerkers. Er is een tijdje over nagedacht hoe Heebink zijn medewerkers beter gemotiveerd kan krijgen en kan houden om voor het mooie bedrijf Heebink te blijven werken. Zeker in deze tijden van extreme drukte en krapte op de arbeidsmarkt, is dit super belangrijk."

"Heebink is op zoek gegaan naar iets materialistisch, waar men dagelijks plezier van kan hebben. Gezien bovenstaande argumenten heeft Heebink besloten om elke medewerker, die een contract heeft van minimaal 32 uur per week, de mogelijkheid gegeven om een personenauto of een elektrische fiets van de zaak te nemen", aldus het Veenendaalse transportbedrijf.

Kia Dealer Braber uit Ede heeft afgelopen zaterdag 8 januari 2022. 75 Kia Picanto's uitgereikt aan medewerkers van Heebink. Het zijn allemaal identieke auto's. Op 12 februari aanstaande worden er 27 elektrische fietsen van het merk Gazelle overhandigd door Rein Veenendaal uit Veenendaal.

Door deze stap te nemen hoopt Heebink dat het in de toekomst gemakkelijker wordt om nieuwe collega's aan te trekken, doordat er hiermee unieke secundaire arbeidsvoorwaarden aangeboden worden, wat, vooralsnog, uniek is in de sector.

Heebink groeit gestaag door en zonder goede medewerkers stagneert de groei van een onderneming en gaat ten koste van de kwaliteit van de dienstverlening. J. Heebink Logistic Services BV is een familiebedrijf uit Veenendaal met eigen vestigingen in Manchester en Milton Keynes, GB. Er is een eigen douane afdeling om klanten, welke zendingen van- en naar het Verenigd Koninkrijk hebben, optimaal van dienst te kunnen zijn. Zeker sinds de Brexit er is, is dit een toegevoegde waarde in de dienstverlening. Ook is er 25.000 M2 magazijn ruimte die dit jaar wordt uitgebreid met douane toezicht zowel in Nederland als Groot-Brittannië. Daarnaast heeft Heebink een eigen werkplaats, tankinstallatie en wasplaats om zoveel mogelijk zelfvoorzienend te zijn.

Foto's

  • J.Roeland
    J.HEEBINK
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden