Clicky

 
Transport Online - STEF Groep rond overname Langdon Group af

STEF Groep rond overname Langdon Group af

STEF Groep rond overname Langdon Group af
07-01-2022 09:46 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

PARIJS - Na de goedkeuring door de mededingingsautoriteiten kondigen de STEF Groep en de Nagel-Group aan dat zij hun overeenkomst voor de overname van Langdon Group Ltd door de STEF Groep op 31 december 2021 hebben afgerond.

De Langdon Group is nationaal gespecialiseerd in temperatuurgecontroleerd transport en is tevens een vitale speler in de import en export van gekoelde en diepgevroren levensmiddelen tussen het Verenigd Koninkrijk en het Europese vasteland. De 1.400 werknemers en de acht vestigingen zorgen voor een uitstekende geografische dekking en maken het mogelijk om op 20.000 locaties in heel Groot-Brittannië te leveren. Het bedrijf verwerkt bijna 2,7 miljoen pallets per jaar namens zijn 2.000 klanten en boekte in 2020 een omzet van £147 miljoen.

De overname van de Langdon Group betekent een belangrijke stap in de ontwikkeling van het netwerk van de STEF Groep en een achtste land in Europa waar de groep actief is. Het stelt de Nagel-Group ook in staat vooruitgang te boeken met haar strategie om haar middelen te concentreren op haar Europese activiteiten, terwijl zij een sterke partner in het Verenigd Koninkrijk behoudt.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,369
Diesel2,098

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden