Clicky

 Rapper Boef betreurt medewerking aan overheidscampagne corona

Rapper Boef betreurt medewerking aan overheidscampagne corona
06-01-2022 16:53 | Showbizz | auteur ANP

Rapper Boef staat niet meer achter de overheidscampagne waaraan hij aan het begin van de coronapandemie heeft meegewerkt. In een bericht op Instagram zegt de artiest dat hij de 20.000 euro die hij ervoor kreeg aan een goed doel wil schenken.

"In het begin van de coronapandemie ben ik door mijn management gevraagd mee te werken aan een campagne voor het RIVM om jongeren te informeren over wat het coronavirus is", stelt Boef op zijn Instagrampagina. De rapper zegt dat hij toen zelf ook nog onwetend was en in gesprek ging met een arts, een sporter en een ex-Covidpatiënt. "Wij zijn nu twee jaar verder en ik sta NIET achter het beleid van de overheid", schrijft Boef die zegt niet voor of tegen vaccinatie te zijn, maar juist "voor vrijheid".

"Wat er nu gebeurt met plannen voor een een 2G-beleid, lockdowns waar ondernemers door kapot gaan en de zorg die maar niet opgeschaald wordt, is iets wat we later niet aan onze kinderen kunnen uitleggen." De artiest zegt dat het aan hem "knaagt" dat hij heeft meegewerkt aan een campagne van de instanties "die dit huidige beleid uitvoeren".

Het bedrag dat de rapper ontving voor zijn deelname, naar eigen zeggen 20.000 euro, wil hij nu aan een goed doel geven of verdelen onder zijn fans.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,156
Diesel1,981

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats