Clicky


Moeder van Gerard Joling op 92-jarige leeftijd overleden

Moeder van Gerard Joling op 92-jarige leeftijd overleden
05-01-2022 12:01 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - De moeder van Gerard Joling is op 92-jarige leeftijd overleden. Drie dagen geleden kreeg Janny een dubbele longontsteking en de afgelopen dagen lag ze in het ziekenhuis.

"Tot ons grote verdriet is mijn lieve moedertje vanmorgen op 92-jarige leeftijd overleden", schrijft de zanger op Instagram. "Vannacht ben ik bij mama in het ziekenhuis blijven slapen en heb ik haar hand tot het laatste moment kunnen vasthouden. Ondanks haar mooie leeftijd is het ontzettend lastig om mama te moeten laten gaan. Mijn broer, zus en ik zijn ontzettend dankbaar dat we haar in goede gezondheid zo lang bij ons hebben kunnen houden."

Gerard vraagt zijn volgers hem en zijn familie "dit grote verlies" in alle rust te laten verwerken. Onder zijn post stromen de steunbetuigingen binnen. Zo reageren onder anderen Humberto Tan, Olcay Gulsen, Britt Dekker en Frans Bauer, die de zanger condoleren en hem sterkte wensen met het verlies.

Janny kwam geregeld voorbij in de vlogs van Gerard. Vorige week zette hij nog een video online waarin hij samen met zijn moeder Kerstmis vierde.