Clicky

 
Transport Online - Man gewond bij steekincident in Rotterdam, verdachte aangehouden

Man gewond bij steekincident in Rotterdam, verdachte aangehouden

Man gewond bij steekincident in Rotterdam, verdachte aangehouden
04-01-2022 16:48 | Misdaad | auteur Redactie

ROTTERDAM - Dinsdagmiddag raakte een 19-jarige Rotterdammer gewond bij een steekincident op de Valkeniersweg. Kort erna hielden agenten een 28-jarige Rotterdammer aan. Hij wordt verdacht van betrokkenheid, meldt de politie.

Twee mannen spraken met elkaar af voor de verkoop van een telefoon. Die ontmoeting leidde even na 13:00 uur vermoedelijk tot ruzie waarbij het slachtoffer in zijn hand en hoofd weg gestoken. Hij is voor behandeling naar een ziekenhuis overgebracht. Direct startten agenten een onderzoek in de omgeving. Een gevonden mes is in beslag genomen. Ook leidde het naar de 28-jarige Rotteredammer die in bezit bleek van een vuurwapen. Ook het vuurwapen is in beslag genomen en de verdachte zit vast. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

De recherche heeft informatie dat de afgelopen dagen soortgelijke verkoopafspraken hebben geleid tot beroving van diverse (telecom)goederen. Daarbij raakte niemand gewond, maar de politie onderzoekt of er een verband is en roept getuigen om zich te melden.

 

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,131
Diesel1,803

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats