Clicky

 
Transport Online - Verdachte opgepakt voor steekincident in hotel Oss

Verdachte opgepakt voor steekincident in hotel Oss

Verdachte opgepakt voor steekincident in hotel Oss
03-01-2022 12:11 | Misdaad | auteur Redactie

OSS - De politie heeft zondagavond een 31-jarige man zonder vaste woon - of verblijfplaats aangehouden voor een steekincident in een hotel aan de Raadhuislaan in Oss. De politie verdenkt hem ervan dat hij een 24-jarige man uit Oss meerdere keren in het gezicht heeft gestoken. Het slachtoffer liep daarbij verwondingen in het gezicht op, meldt de politie.

De politie kreeg rond 17.00 uur de melding dat er iemand was gestoken in het hotel aan de Raadhuislaan in Oss én dat de dader was gevlucht. Het steekincident speelde zich af in een hotelkamer van een hotel aan de Raadhuislaan in Oss. Toen politieagenten op de locatie van de melding arriveerden legden zij contact met het 24-jarige slachtoffer, een man uit Oss. Hij bleek meerdere keren in het gezicht gestoken te zijn, maar was nog wel aanspreekbaar.

Het verzorgend personeel van de ambulancedienst heeft het slachtoffer aan zijn gezichtsverwondingen behandeld en vervoerde hem daarna naar het ziekenhuis. Het slachtoffer mocht na behandeling gisterenavond weer naar huis.  

De verdachte was na het incident te voet gevlucht. Politieagenten hielden hem kort daarna aan op het Hesschepad in Oss. Hij werd voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Er blijkt mogelijk een ruzie tussen het slachtoffer en de verdachte voorafgegaan aan het steekincident. De verdachte zit nog steeds vast en wordt uitgebreid verhoord.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,921
Diesel1,892

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden