Clicky

 
Transport Online - Birgit Schuurman op oudejaarsdag bevallen van zoon Jimi [+foto]

Birgit Schuurman op oudejaarsdag bevallen van zoon Jimi

Birgit Schuurman op oudejaarsdag bevallen van zoon Jimi [+foto]
01-01-2022 11:40 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Birgit Schuurman is op de laatste dag van het jaar bevallen van een zoon. Het jongetje dat de naam Jimi heeft gekregen, is het tweede kind van de 44-jarige zangeres en actrice. Haar vriend Sander van Haarlem is voor het eerst vader geworden.

"De beste afsluiting van het jaar!", schrijft Birgit zaterdag op Instagram bij een foto van het kersverse gezinnetje. Op het plaatje ligt het gezin in een ziekenhuisbed en houdt Sander het pasgeboren jongetje dicht tegen zich aan. Ook schrijft de zangeres dat Jimi op 31 december ter wereld is gekomen.

Birgit maakte het nieuws over haar zwangerschap afgelopen zomer bekend. Behalve felicitaties kreeg ze ook opmerkingen over haar leeftijd. Sommige mensen vonden dat de zangeres te oud zou zijn om nog een baby te krijgen. Daarop reageerde ze via Instagram. "Je bent zo oud als je je voelt. You don’t stop playing cause you grow old, you grow old because you stop playing. En aangezien ik nog jaren aan t lego’en ben en verstoppertje aan t spelen denk ik dat t wel snor zit met moi", aldus de zangeres.

Uit een eerdere relatie kreeg Birgit zoon Chico, die nu 12 jaar is.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,068
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden