Clicky

 
Transport Online - Vrouw overleden na aanrijding met politieauto in Kerkrade

Vrouw overleden na aanrijding met politieauto in Kerkrade

Vrouw overleden na aanrijding met politieauto in Kerkrade
30-12-2021 12:31 | Ongevallen | auteur Redactie

KERKRADE - De 76-jarige vrouw die maandag 20 december in Kerkrade gewond raakte bij een ongeval met een politieauto is in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden, meldt de politie donderdag.

Het ongeval tussen een snorfiets en opvallend dienstvoertuig van de politie gebeurde aan de Kaalheidersteenweg. De 76-jarige vrouw uit Kerkrade van de snorfiets kwam daarbij ten val. Woensdag is de vrouw aan haar verwondingen overleden.

Een medewerker van de politie rijdt met een opvallend dienstvoertuig, zonder optische- of geluidssignalen, uit de richting van de Kerkradersteenweg en nadert met lage snelheid de rotonde. Op de rotonde wordt de snorfiets aangereden en komt de bestuurster ten val. Meerdere hulpdiensten zijn opgeroepen om het slachtoffer te helpen, waaronder een helikopter. De vrouw is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. 

Het Team Tactische Ondersteuning Verkeersongevallen (TTOV) en Verkeersongevallenanalyse (VOA) doen onderzoek naar de toedracht van dit noodlottig ongeval.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,369
Diesel2,098

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden