Clicky

 
Transport Online - Drie gewonden na explosie bij oliebollenkraam in Breda

Drie gewonden na explosie bij oliebollenkraam in Breda

Drie gewonden na explosie bij oliebollenkraam in Breda
30-12-2021 10:12 | Binnenland | auteur Redactie | Esther van der Wal

BREDA - [update 12:23 uur] De brandweer is donderdagmorgen rond 09.30 uitgerukt voor een explosie bij een oliebollenkraam bij Breepark in Breda. Dit gebeurde op het plein waar zich ook de GGD priklocatie bevindt. Er zijn drie personen gewond geraakt, meldt de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.

Twee personen zijn ernstig gewond geraakt en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een derde persoon is ook gewond geraakt, maar is samen met één van de andere slachtoffers met de ambulance meegegaan. 

Het gebied rond de oliebollenkraam is direct na de explosie afgezet door de aanwezige beveiliging van de GGD en de politie die al snel ter plaatse was. Hierdoor zijn omstanders meteen op afstand gehouden. De situatie is door de brandweer na aankomst snel veilig gesteld. De gasflessen werden buiten veilig opgesteld.

Doordat de oliebollenkraam bij de hoofdingang van de GGD priklocatie staat, is tijdelijk de oost ingang van de priklocatie extra open geweest. Afspraken konden dus gewoon doorgaan. Rond 11.15 is de hoofdingang weer geopend. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,084
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden