Clicky

 
Transport Online - Opnieuw twee verdachten aangehouden voor rellen op Coolsingel

Opnieuw twee verdachten aangehouden voor rellen op Coolsingel

Opnieuw twee verdachten aangehouden voor rellen op Coolsingel
23-12-2021 20:07 | Binnenland | auteur Redactie

ROTTERDAM - De politie heeft deze week weer twee aanhoudingen verricht in het onderzoek naar de rellen op de Coolsingel. Daar werden afgelopen 19 november agenten, hulpverleners en journalisten belaagd met stenen en zwaar vuurwerk. Scooters en auto’s werden in brand gestoken en er werd voor duizenden euro’s schade aangericht. Met deze twee aanhoudingen staat de teller inmiddels op 63 aanhoudingen, meldt de politie donderdag.

Dinsdag 21 december werd een 27-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Op beelden is te zien hoe de man op vrijdag 19 november op de Coolsingel onder andere een ME-er onderuit schopt. Woensdag 22 december is een 17-jarige jongen uit  Rotterdam aangehouden.  Hij wordt verdacht van het gooien van voorwerpen naar politievoertuigen, met een ijzeren staaf tegen een voertuig slaan en helpen bij het leggen van een barricade op de Coolsingel

Het onderzoeksteam is nog steeds doorlopend bezig met het uitkijken van al het beeldmateriaal van die avond op zoek naar de verantwoordelijken voor de rellen. Met regelmaat worden nieuwe relschoppers aan het publiek getoond met de vraag of zij deze herkennen.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,319
Diesel2,109

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden