Clicky

 
Transport Online - Van der Werff Logistics neemt Bas van Ewijk Logistics over

Van der Werff Logistics neemt Bas van Ewijk Logistics over

Van der Werff Logistics neemt Bas van Ewijk Logistics over

HEERENVEEN - Logistiek dienstverlener Van der Werff Logistics neemt per 1 januari 2022 transportbedrijf Bas van Ewijk Logistics B.V. en Bas van Ewijk Logistics GmbH over met vestigingen in Wijchen en het Duitse Geldern. Met deze overname verstevigt de onderneming zijn activiteiten
in het bouwmaterialenvervoer. De overname past in de strategie van Van der Werff Logistics om haar marktpositie in dit segment verder uit te breiden.

Bas van Ewijk Logistics B.V. is gespecialiseerd in het transport van volumineuze bouw- en verpakkingsmaterialen waar voornamelijk megatrailers, volumecombi's en LZV's met meeneemheftrucks voor worden ingezet. En zijn voornamelijk actief in transporten binnen de Benelux en Duitsland.
Van der Werff Logistics met vestigingen in Heerenveen en Elshout is eveneens gespecialiseerd in het transport van bouwmaterialen en is onder meer marktleider in het bouw gerelateerde meeneemheftruck transport. Voornaamste werkgebied is de Benelux en Duitsland.

Bas van Ewijk, huidige directeur: "Door deze overname zijn wij in staat om onze klanten nog meer capaciteit en flexibiliteit te bieden, en op de lange termijn de continuïteit te waarborgen voor onze werknemers en opdrachtgevers. Ik heb het volste vertrouwen in Van der Werff Logistics dat zij mijn bedrijf goed gaan voortzetten en zal in dienst treden bij Van der Werff Logistics zodat ik kan zorgdragen voor een goede overgang en de verdere groei." 

Het bedrijf wordt voortgezet vanuit de huidige locatie in Wijchen en Geldern.

Arjen Tulner, commercieel directeur Van der Werff Logistics, vult aan: "Bij Van der Werff Logistics zetten we in op verdere groei van onze onderneming, door de overname van Bas van Ewijk Logistics voegen wij mooie opdrachtgevers toe die goed passen binnen ons bedrijf. Bas van Ewijk Logistics past met haar nuchtere mentaliteit, goede werknemers en verzorgd materieel goed bij Van der Werff Logistics en wij hebben dan ook het volste vertrouwen in een goede samenwerking en integratie van beide bedrijven."

Foto's

  • TRUCKSPOT DRACHTEN
    van der werff transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,364
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden