Clicky

 
Transport Online - GLP's 36.000 m2 warehouse in Waalwijk volledig verhuurd

GLP's 36.000 m2 warehouse in Waalwijk volledig verhuurd

GLP's 36.000 m2 warehouse in Waalwijk volledig verhuurd
22-12-2021 13:42 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

WAALWIJK - GLP, een van de grootste investeerders en ontwikkelaars van logistieke warehouses en distributieparken in Europa, heeft vandaag aangekondigd dat zij haar 36.000 m2 Grade A warehouse in Waalwijk volledig heeft verhuurd aan twee verschillende huurders.

Het warehouse op het Haven Business Park in Waalwijk wordt door GLP in samenwerking met Next Level en VDG real estate voor lange termijn verhuurd aan twee huurders in het retail/e-commerce segment. De overeenkomsten zijn ruim voor oplevering (naar verwachting in Q1 2022) getekend, wat de kwaliteit van het object en de grote vraag naar logistieke ruimte in Noord-Brabant onderstreept.

Haven Business Park is strategisch gelegen in het logistieke hart van Nederland, dicht bij de noord-zuid en oost-west corridors. Het is gelegen in het gebied rond Tilburg en Waalwijk en wordt beschouwd als een van de beste logistieke locaties in Nederland. Het heeft uitstekende verbindingen met de omliggende wegen richting Breda, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen, alsmede de rivier de Bergse Maas die het verbindt met de haven van Moerdijk.

Het warehouse is gebouwd volgens de BREEAM Very Good certificering, een indicatie voor de toepassing van duurzame technieken bij de bouw en het gebruik van een gebouw.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,206
Diesel2,079

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden