Clicky

 
Transport Online - Vrouw zwaargewond bij aanrijding met auto op voetgangersoversteekplaats

Vrouw zwaargewond bij aanrijding met auto op voetgangersoversteekplaats

Vrouw zwaargewond bij aanrijding met auto op voetgangersoversteekplaats
22-12-2021 10:52 | Ongevallen | auteur Redactie

BREDA - Een 31-jarige vrouw uit Breda is woensdagmorgen omstreeks 07:40 uur zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval op de Groenedijk in Breda. Het slachtoffer werd, terwijl zij over de voetgangersoversteekplaats liep, aangereden door een auto bestuurd door een 38-jarige Bredanaar. De automobilist is aangehouden, meldt de politie.

Specialisten van het team Verkeer en een ongevallenanalist onderzoeken of hij voordat hij ging rijden de ruiten van zijn auto wel voldoende ijsvrij gemaakt had. De politie roept automobilisten met klem op om hiervoor even de tijd te nemen om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Het slachtoffer liep op de voetgangersoversteekplaats van de Groenedijk met de Zaventemstraat. Zij werd daarbij geraakt door een automobilist. Er werd een traumahelikopter opgeroepen en meerdere hulpdiensten rukten uit. De vrouw is met hoofdletsel naar een ziekenhuis in Tilburg overgebracht. De 38-jarige automobilist is aangehouden.  Hij wordt verdacht van overtreding van artikel 6 van de Wegenverkeerswet.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,080
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden