Clicky

 
Transport Online - Qatar Airways spant een rechtszaak aan tegen Airbus

Qatar Airways spant een rechtszaak aan tegen Airbus

Qatar Airways spant een rechtszaak aan tegen Airbus

LONDEN - Qatar Airways heeft maandag een rechtszaak aangespannen tegen Airbus in de Technology & Construction Divisie van het Hooggerechtshof in Londen.

"We hebben helaas gefaald in al onze pogingen om met Airbus tot een constructieve oplossing te komen met betrekking tot de versnelde slijtage van het oppervlak van de Airbus A350 vliegtuigen. Qatar Airways heeft daarom geen andere keuze dan te trachten dit geschil snel via de rechter op te lossen", aldus een woordvoerder van Qatar Airways.

Qatar Airways houdt momenteel eenentwintig A350-vliegtuigen aan de grond en heeft de gerechtelijke procedure opgestart "om te garanderen dat Airbus onze legitieme zorgen nu zonder verder uitstel behandelt. Wij zijn er vast van overtuigd dat Airbus een grondig onderzoek naar dit probleem moet instellen om de volledige onderliggende oorzaak ervan definitief vast te stellen. Zonder een goed inzicht in de onderliggende oorzaak van het probleem kan Qatar Airways niet bepalen of voorgestelde reparatieoplossingen de onderliggende oorzaak kunnen verhelpen", aldus Qatar Airways.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,355
Diesel2,068

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden