Clicky

 
Transport Online - Bijna 6,9 miljoen kijkers zien extra coronapersconferentie

Bijna 6,9 miljoen kijkers zien extra coronapersconferentie

Bijna 6,9 miljoen kijkers zien extra coronapersconferentie
19-12-2021 10:41 | Binnenland | auteur ANP

HILVERSUM - De extra ingelaste coronapersconferentie van het kabinet heeft zaterdagavond in totaal gemiddeld bijna 6,9 miljoen kijkers getrokken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Dat waren er ruim meer dan de 5,2 miljoen kijkers van de vorige persconferentie van afgelopen dinsdag.

De registratie op NPO 1 werd door iets meer dan 4 miljoen mensen gezien. Het was daarmee gelijk het best bekeken programma van de dag. Op RTL 4 zagen ruim 2,1 miljoen mensen hoe premier Mark Rutte, coronaminister Hugo de Jonge en OMT-voorzitter Jaap van Dissel nieuwe maatregelen aankondigden en hier duiding aan gaven. Naar SBS6 keken 656.000 mensen.

Zaterdagavond werd bekend dat Nederland tot half januari in een harde lockdown gaat. Vanaf zondagochtend 05.00 uur zijn onder meer alle niet-essentiële winkels en diensten zoals sportscholen gesloten en wordt geadviseerd om thuis niet meer dan twee personen te ontvangen. Met kerst wordt een uitzondering gemaakt en gaat het aantal naar vier.

Even tot hier

Het satirische programma Even tot hier van Jeroen Woe en Niels van der Laan op NPO1 trok meer dan 2,3 miljoen kijkers en staat daarmee op de vierde plaats in de lijst van de 25 best bekeken programma's van zaterdag. Bovendien brak het BNNVARA-programma zijn eigen kijkcijferrecord. Twee weken geleden kwam Even tot hier voor het eerst boven de 2 miljoen kijkers uit. Vorige week waren dat er ruim 2,1 miljoen.

Ook was er een miljoenenpubliek voor Scrooge Live, dat ruim 1,9 miljoen kijkers naar NPO 1 trok. Chantals Pyjama Party was op RTL 4 goed voor 879.000 kijkers en voor The Big Balance schakelden 384.000 mensen naar SBS6.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,924
Diesel1,726

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions