Clicky

 
Transport Online - Betaald voetbal en OKT schaatsen kunnen doorgaan

Betaald voetbal en OKT schaatsen kunnen doorgaan

Betaald voetbal en OKT schaatsen kunnen doorgaan
18-12-2021 20:46 | Sport | auteur ANP

DEN HAAG - De lockdown die het kabinet heeft afgekondigd heeft opnieuw grote gevolgen voor de sport. Alle binnensportlocaties gaan voorlopig weer helemaal op slot. In de praktijk betekent dat dat alle recreatieve sporters tot 14 januari niet terecht kunnen in de sportzalen en -hallen.

Voor de professionele topsporters wordt een uitzondering gemaakt. Zij mogen blijven trainen en wedstrijden spelen, maar wel zonder publiek. Dit geldt bijvoorbeeld voor de voetbalclubs in de Eredivisie en eerste divisie. De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax kan bijvoorbeeld zondag doorgaan, evenals het olympisch kwalificatietoernooi schaatsen in Heerenveen, waar van 26 tot en met 30 december de startbewijzen voor de Spelen van Beijing zijn te verdienen.

Kinderen tot en met 17 jaar mogen op de vereniging wel buiten blijven sporten tot 17.00 uur. Ze kunnen trainen en onderling wedstrijden spelen op hun eigen club. Volwassenen mogen slechts alleen of met zijn tweeën sporten, op 1,5 meter afstand. Alle amateurcompetities worden stilgelegd.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,995
Diesel1,910

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden