Clicky

 
Transport Online - Marco Borsato doet aangifte tegen 22-jarige vrouw wegens smaad

Marco Borsato doet aangifte tegen 22-jarige vrouw wegens smaad

Marco Borsato doet aangifte tegen 22-jarige vrouw wegens smaad
17-12-2021 20:34 | Showbizz | auteur ANP

HAARLEM - Marco Borsato heeft aangifte gedaan tegen de 22-jarige vrouw die eerder aangifte tegen hem deed wegens "onzedelijke betastingen". Dat laat de zanger weten via zijn advocaten van Knoops' Advocaten.

Borsato heeft bij het Arrondissementsparket Noord-Holland aangifte gedaan van het doen van een valse aangifte, smaad, laster en het doen van een lasterlijke aanklacht.

"Vanaf het moment dat op 9 december 2021 een verzoek is gedaan aan het Openbaar Ministerie tot het instellen van een oriënterend onderzoek naar de bronnen van de onterechte insinuaties richting de heer Marco Borsato, is hij met zijn advocaten bezig geweest deze uitvoerige aangifte op te stellen en te voorzien van een aantal aanvullende bewijsstukken", aldus Knoops' Advocaten.

Borsato heeft eveneens aangifte gedaan tegen de moeder van het vermeende slachtoffer, wegens "uitlokking tot en medeplichtigheid aan voorgaande feiten".

De 22-jarige vrouw stelde afgelopen week dat ze vanaf haar vijftiende seksueel is misbruikt door Borsato. Het OM heeft de zaak inmiddels in onderzoek. Vorige week liet Borsato via zijn advocaten weten het OM te hebben gevraagd een onderzoek in te stellen naar de oorsprong van de aantijgingen, die hij stellig ontkent.

Na de aangifte door de vrouw kwamen bij Telegraaf-journalist John van den Heuvel nog twee meldingen binnen van mogelijk seksueel overschrijdend gedrag door Borsato. Hiervan is voor zover bekend nog geen aangifte gedaan.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,360
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden