Clicky

 
Transport Online - DB Schenker investeert in uitbreiding luchtvrachtservices vanuit Eindhoven

DB Schenker investeert in uitbreiding luchtvrachtservices vanuit Eindhoven

DB Schenker investeert in uitbreiding luchtvrachtservices vanuit Eindhoven
17-12-2021 16:25 | Luchtvracht | auteur Redactie

TILBURG - DB Schenker breidt zijn luchtvrachtservices verder uit in de Benelux. Vanaf het tweede kwartaal van 2022 zal DB Schenker operationeel zijn vanuit een nieuw, modern pand in de nabijheid van Eindhoven Airport. Met een centrale ligging in de Benelux en goede aansluitingen naar Brussel, Maastricht, Frankfurt, Amsterdam en Luxemburg biedt de locatie in Eindhoven alle mogelijkheden om snel en efficiënt aan de groeiende vraag van klanten te voldoen.

"In het hart van Brainport Eindhoven zijn onze services primair gericht op de hightech- en semiconductorsectoren", zegt Paul Schreiber, Vice President Air Freight bij Schenker Logistics BeNeLux. "Voor een grote klant voeren wij hier straks specialistische activiteiten uit. Onze medewerkers beschikken over jarenlange concrete ervaring en hebben grote expertise in het opbouwen van deze sensitieve vrachten op vliegtuigplaten voor wereldwijde verzending. Daarnaast zullen er in het nieuwe warehouse ook nieuwe activiteiten worden ontwikkeld en aangeboden. We blijven investeren en innoveren om onze klanten van een kwalitatieve topservice te voorzien, nu en in de toekomst."

Het multifunctionele pand van DB Schenker in Eindhoven is TAPA-A gecertificeerd en voldoet aan alle huidige duurzaamheidseisen. Met een oppervlakte van 4.800 m2 en nieuwe ULD-equipment beschikt het warehouse over alle faciliteiten voor de verschillende luchtvrachtactiviteiten.

Innovatie, duurzaamheid en veiligheid staan centraal in de bedrijfsstrategie van DB Schenker. In de Benelux investeert de logistiek dienstverlener voortdurend in verdere groei en ontwikkeling van duurzame producten en in de modernisering en vernieuwing van zijn sites op strategische locaties.

Foto's

  • J.Roeland
    ROS

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,373
Diesel2,102

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden