Clicky


 


Automobilist met 8,5 kilo xtc bij controle aangehouden

Automobilist met 8,5 kilo xtc bij controle aangehouden
15-12-2021 13:45 | Binnenland | auteur Redactie

LEIDERDORP - De politie heeft dinsdag een 41-jarige man uit Nootdorp aangehouden op de A4 bij Leiderdorp. Agenten troffen bij een controle 8,5 kilo xtc aan in zijn auto. De man is voor verder onderzoek in verzekering gesteld, melt de politie woensdag.

Medewerkers van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid controleerden op de verzorgingsplaats De Bospoort bij Leiderdorp een personenauto. De bestuurder van de auto viel de agenten op door zijn weggedrag. Bij de controle kregen de verbalisanten een redelijk vermoeden dat de bestuurder drugs vervoerde in zijn auto. In de auto troffen zij vervolgens acht zakken met xtc-pillen aan. Hierop hielden de agenten de man aan op het bezit van harddrugs.

Bij de fouillering van de verdachte op het politiebureau vonden de politiemedewerkers nog een blokje hasj. De verdovende middelen, zeven honderd euro contant geld en de twee mobiele telefoons van de verdachte zijn in beslag genomen. De verdachte is op last van de hulpofficier van justitie in verzekering geplaatst.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats