Clicky

 
Transport Online - Goodman verlengt huurovereenkomst 62.000 m2 DC in Oosterhout met Nabuurs Logistiek

Goodman verlengt huurovereenkomst 62.000 m2 DC in Oosterhout met Nabuurs Logistiek

Goodman verlengt huurovereenkomst 62.000 m2 DC in Oosterhout met Nabuurs Logistiek
15-12-2021 09:34 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

OOSTERHOUT - Goodman heeft op Park 15 in Oosterhout een huurverlenging tot stand gebracht met een van haar grootste huurders Nabuurs Logistiek.

Het gebouw, dat in 2016 als eerste gebouw op Park 15 werd gebouwd, bestaat uit 60.205 m² distributieruimte, 1.435 m² kantoorruimte en heeft een ruim parkeerterrein voor auto’s en trucks. Het vormt een belangrijke schakel in de dienstverlening van Nabuurs Logistiek. Vanuit dit gebouw worden belangrijke klanten als Heinz, Mars, Essity en Nutrica bediend.

Goodman, wereldwijd één van de grootste ontwikkelaars en beleggers in logistiek vastgoed is blij met de verlenging van deze huurovereenkomst en heeft hiermee de hoge bezettingsgraad van haar portefeuille verder geoptimaliseerd.

De huurder Nabuurs Logistiek werd bij deze transactie geadviseerd door INDUSTRIAL real estate partners.

Nabuurs ontwikkelt en implementeert geïntegreerde en future proof supply chain concepten voor FMCG, retail, horeca en personal care. Hun missie: de beste weg realiseren voor de producten van onze klanten, in termen van kosten, service, duurzaamheid en veiligheid. Met meer dan 20 vestigingen, ruim 1.000 medewerkers en 100 miljoen euro omzet per jaar hoort Nabuurs op het gebied van FMCG-, retail- en horecadistributie bij de grootste logistieke dienstverleners van de Benelux.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,135
Diesel1,822

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats