Clicky

 
Transport Online - Sky Sports biedt Verstappen excuses aan voor 'foute kerstboodschap'

Sky Sports biedt Verstappen excuses aan voor 'foute kerstboodschap'

Sky Sports biedt Verstappen excuses aan voor 'foute kerstboodschap'
11-12-2021 20:16 | Sport | auteur ANP

LONDEN - Sky Sports heeft Max Verstappen en zijn Team Red Bull excuses aangeboden voor het uitzenden van een kerstboodschap waarop de crash van de Nederlandse coureur tijdens de Formule 1-race eerder dit jaar op Silverstone is te zien. De Britse televisiezender meldde dat op zijn Twitter-account.

Red Bull was nogal verbolgen over het spotje met daarop de schuiver van Verstappen en de woorden 'Merry Christmas' in beeld. De Limburger maakte zo'n harde klap tegen de vangrails, dat hij voor onderzoek naar het ziekenhuis moest. De renstal verzocht Sky het 'smakeloze' spotje niet langer uit te zenden en de zender, die heel veel aandacht besteedt aan de Formule 1, gaf daar gehoor aan.

De excuses waren ook gericht aan Lewis Hamilton en diens team Mercedes, want in een ander spotje met dezelfde kerstboodschap was de crash tussen Hamilton en Verstappen van dit jaar op Monza te zien. De Nederlander landde toen met zijn bolide bovenop die van Hamilton.

"We hebben onze welgemeende excuses aangeboden aan Max, Lewis en de teams voor het ten onrechte opnemen van beelden van twee crashes in een kerstspotje. Dit was een duidelijke fout en de beelden zijn verwijderd", aldus Sky.

Foto's

  • R. van Heur
    R. van Heur
  • R. van Heur
    R. van Heur
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,008
Diesel1,960

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden