Clicky

 
Transport Online - Man en medewerkster testlocatie aangehouden voor vervalste test

Man en medewerkster testlocatie aangehouden voor vervalste test

Man en medewerkster testlocatie aangehouden voor vervalste test
10-12-2021 19:52 | Coronavirus | auteur Redactie

TERNEUZEN - Een 59-jarige man uit Terneuzen is donderdag in zijn woning aangehouden. Hij zou bij een commerciële coronatestlocatie hebben willen frauderen met een test, meldt de politie.

Ook een 18-jarige medewerkster van de locatie is aangehouden omdat die de man zou hebben geholpen met een vervalst testresultaat. Hoe en wat er precies gebeurd is is onderwerp van onderzoek. Maar de man zou ook een andere medewerker benaderd hebben om, tegen betaling, een test voor hem te vervalsen.

De politie werd door de manager van de testlocatie gebeld omdat hij bedenkingen had bij een test die vervolgens bij de verdachte was afgenomen. Er is aangifte van fraude en valsheid in geschrifte tegen de medewerkster en de 59-jarige man gedaan.

Tegen de man wordt ook proces-verbaal opgemaakt voor belediging en bedreiging. Hij droeg een trui met daarop een beledigende tekst richting medewerkers van de politie Toen de man door twee agenten werd overgebracht naar het politiebureau vond hij het nodig om op ze te hoesten. Hij verklaarde daarbij corona te hebben. De trui is in beslag genomen. De man en de vrouw zitten beiden nog vast.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,008
Diesel1,960

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden