Clicky

 
Transport Online - Marco Borsato vraagt justitie om onderzoek naar insinuaties

Marco Borsato vraagt justitie om onderzoek naar insinuaties

Marco Borsato vraagt justitie om onderzoek naar insinuaties
09-12-2021 19:59 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Marco Borsato heeft het Openbaar Ministerie via Knoops' Advocaten gevraagd onderzoek te doen naar de bron van de geruchten die over de zanger de ronde doen. Verschillende bronnen hebben hem van grensoverschrijdend gedrag beschuldigd.

"Reeds medio 2020 is door de heer Marco Borsato aan Knoops’ Advocaten NV verzocht om een onderzoek in te stellen naar een aantal insinuaties verband houdend met de aantijging dat hij grensoverschrijdend seksueel gedrag zou hebben vertoond met minderjarige meisjes. Tot dusverre heeft hij geen aanleiding gezien om op deze roddel in het openbaar te reageren", zo staat in een verklaring.

Omdat de geruchten blijven aanhouden en dat schadelijk is voor zijn "persoonlijke integriteit en reputatie" heeft Knoops' Advocaten justitie benaderd om onderzoek te doen. Borsato klaagt verder niemand aan en zal ook niet meer reageren op de berichten.

Verklaring

Het management van Borsato liet vorige week nog weten dat de zanger "op enig moment dat hem uitkomt" met een verklaring zou komen.

Verschillende roddelkanalen brachten de afgelopen tijd dat Borsato zich schuldig zou hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag tijdens een van de barbecues die de zanger jaarlijks organiseerde voor de zangers en zangeressen die hem als coach kozen in The Voice of Holland en The Voice Kids.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,355
Diesel2,068

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden