Clicky

 
Transport Online - GLP verwerft 39.000 vierkante meter groot warehouse in Bleiswijk

GLP verwerft 39.000 vierkante meter groot warehouse in Bleiswijk

GLP verwerft 39.000 vierkante meter groot warehouse in Bleiswijk
07-12-2021 10:11 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie | Esther van der Wal

BLEISWIJK - GLP, een van de grootste investeerders en ontwikkelaars van logistieke warehouses en distributieparken in Europa, heeft vandaag aangekondigd dat het een warehouse van 39.456 vierkante meter in Bleiswijk heeft verworven van een lokale huurder op een sale and leaseback-basis. Deze toevoeging maakt deel uit van GLP's plan om haar aanwezigheid in Nederland verder uit te breiden. Dit warehouse is momenteel langdurig verhuurd aan een lokale huurder.

Bleiswijk is strategisch gelegen in Nederland en heeft een prominente positie in de Randstad vanwege de directe aansluiting op de A12. Vanuit Bleiswijk zijn grote Nederlandse steden als Rotterdam, Den Haag en Utrecht gemakkelijk te bereiken. De locatie heeft ook een uitstekende ligging nabij de haven van Rotterdam, waardoor het ideaal is voor partijen in de e-commerce, third-party logistics en supermarktsector. Bovendien biedt Bleiswijk toegang tot maar liefst 6,9 miljoen klanten binnen een uur rijden - het kenmerk van een ideale logistieke hotspot.

Philippe Hendriks, Country Director Nederland & België bij GLP, licht toe: "GLP boekt aanzienlijke vooruitgang met zijn groei in Nederland en Europa. We zijn verheugd om onze aanwezigheid in Europa te vergroten en een nieuwe klant aan ons platform toe te voegen met de acquisitie van dit zeer functionele object. Het ligt in een eersteklas logistiek gebied in Nederland dat aansluit op belangrijke omliggende transportverbindingen en past daarom goed in onze bedrijfsstrategie om onze aanwezigheid in onze Europese kernmarkten te vergroten."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,355
Diesel2,068

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden