Clicky

 
Transport Online - Nog twee aanhoudingen voor rellen op Coolsingel

Nog twee aanhoudingen voor rellen op Coolsingel

Nog twee aanhoudingen voor rellen op Coolsingel
06-12-2021 19:38 | Binnenland | auteur Redactie

ROTTERDAM - Maandag zijn er twee nieuwe aanhoudingen gedaan voor de ongeregeldheden van vrijdag 19 november in Rotterdam. Een 30-jarige man uit Krimpen aan den IJssel meldde zich donderdagavond snel na de uitzending van Bureau Rijnmond en maakte een afspraak om zich maandag op het politiebureau te melden. Daar is hij vandaag aangehouden. De andere aanhouding betreft een 40-jarige man uit Schiedam die door diverse tipgevers werd herkend.

De Krimpenaar wordt verdacht van openlijke geweldpleging. Zo is op de beelden te zien dat hij met stenen en een blikje bier naar politiebusjes gooide en  op de ramen sloeg. Hij is vandaag in verzekering gesteld en blijft voorlopig drie dagen vast zitten.

Er zijn volgens de politie ontzettend veel tips binnen gekomen op de foto van de 40-jarige man ui Schiedam. Hierdoor kon het rechercheteam zijn identiteit achterhalen. Hij is onder andere verantwoordelijk voor het op straat gooien van kliko afvalbakken.

Afgelopen vrijdag zijn al een 30-jarige man (na onderzoek en DNA match) en een 44-jarige man aangehouden. Die laatste moet zich aanstaande woensdag verantwoorden voor de rechter. Het team gaat onverminderd door en bekijkt nog steeds beelden.

Vanaf donderdag 2 december zijn de eerste reeks verdachten getoond. Dit leverde tientallen tips op en al de nodige aanhoudingen. Er worden nog steeds tips onderzocht. Iedereen uit de eerste reeks die nog niet is herkend, wordt komende dinsdag getoond in Opsporing Verzocht. Daarnaast worden in Opsporing Verzocht ook nieuwe verdachten getoond.

Inmiddels zijn bij de politie ruim 30 tips binnengekomen. Dat is heel waardevol voor het onderzoek.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,211
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden