Clicky

 
Transport Online - Renault onthult nieuwe naam SUV: Austral

Renault onthult nieuwe naam SUV: Austral

Renault onthult nieuwe naam SUV: Austral
06-12-2021 10:16 | Bedrijfsauto Nieuws | auteur Redactie

SCHIPHOL-RIJK - Renault onthult de naam van een nieuwe SUV die de huidige Renault Kadjar zal vervangen: Austral. Zijn naam is afgeleid van het Latijnse woord ‘Austral’ en ligt in veel Europese talen prettig in het gehoor. Met name in het Frans, wat belangrijk is voor het merk dat trots is op zijn afkomst.

Sylvia Dos Santor, Model-naming Strategy Manager bij het Renault Marketing Department: “Austral roept de levendigheid en warmte op van het zuidelijke afrond. De naam nodigt uit om te ontdekken, wat ideaal is voor een SUV. Het woord is gevormd op basis van een hamonieuze balans van klanken die wereldwijd gemakkelijk zijn uit te spreken en waarmee het ook internationale allure krijgt.”

De Austral maakt deel uit van het nieuwe aanbod van compacte SUV’s van Renault, voorzien van innovatieve connectiviteit en die milieubewust rijplezier bieden. De Austral is 4,51 meter lang en biedt comfortabel plaats aan maximaal vijf inzittenden.

Het nieuwe model laat zien dat Renault vastbesloten is om zijn positie in het C-segment te versterken, samen met de Renault Arkana en de nieuwe Renault Megane E-Tech electric. De Austral is de opvolger van de huidige Renault Kadjar en wordt in het voorjaar van 2022 onthuld.

Foto's

 • Hendrik Kelholt
  Hendrik Kelholt
 • Van Dodewaard
  Van Dodewaard
 • J.Roeland
  VAN DEN BOSCH
 • J.Roeland
  OTTEN
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,005
Diesel1,957

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden