Clicky

 
Transport Online - Voetganger overleden na aanrijding in Oosterhout

Voetganger overleden na aanrijding in Oosterhout

Voetganger overleden na aanrijding in Oosterhout
06-12-2021 09:52 | Ongevallen | auteur Redactie

OOSTERHOUT - Een nog onbekende man is afgelopen nacht bij een verkeersongeval op de Statendamweg in Oosterhout overleden. Het slachtoffer was te voet en kwam in aanrijding met een auto bestuurd door een 71-jarige vrouw uit Oosterhout.

De automobiliste stopte na het ongeval maar wachtte de hulpdiensten niet af en reed naar haar woning waar na zij telefonisch alarm sloeg. Zij wordt als verdachte gehoord van het verlaten van een plaats ongeval. Hierover volgt nog nader overleg met de officier van justitie. Haar auto heeft schade en is in beslag genomen, meldt de politie.

De politie kreeg omstreeks 01.20 uur de melding van een aanrijding op de Statendamweg ter hoogte van het dierenpension. De agenten zagen daar een man met zware verwondingen op de grond liggen. Een verpleegkundige van de ambulancedienst stelde vast dat de man was overleden.

De politie sprak de getuige die de politie had gebeld. Hij had een doffe klap en glasgerinkel gehoord. Een verkeersongevallenanalist heeft naar sporen gezocht. Het onderzoek naar de toedracht wordt voortgezet.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. Het gaat volgens de politie om een naar schatting 35-40 jarige man van ongeveer 1.80 meter lang. Getuigen van het verkeersongeval of personen die iets kunnen vertellen over het slachtoffer kunnen contact opnemen met de politie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,369
Diesel2,098

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden