Clicky

 
Transport Online - Ruim 1,6 miljoen kijkers voor spektakelrace Formule 1

Ruim 1,6 miljoen kijkers voor spektakelrace Formule 1

Ruim 1,6 miljoen kijkers voor spektakelrace Formule 1
06-12-2021 09:46 | Sport | auteur ANP

HILVERSUM - Een groot deel van televisiekijkend Nederland heeft zondagavond gekeken naar de een-na-laatste Formule 1-race van het seizoen. De chaotische Grote Prijs van Saudi-Arabië, waarin Max Verstappen tweede werd achter zijn grote rivaal Lewis Hamilton, trok via Ziggo Sport ruim 1,6 miljoen kijkers. De race was daarmee ruimschoots het best bekeken programma van de dag, meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Op primetime schakelden de meeste kijkers in op de start van het nieuwe seizoen van Maestro. Naar het NPO 1-programma keken zo'n 1,3 miljoen mensen. Expeditie Robinson op RTL 4 trok 990.000 kijkers en de eerste aflevering van Linda's Wintermaand op SBS6 was goed voor 811.000 kijkers.

NPO 1 was ook later op de avond in trek met Sint & De Leeuw. De jaarlijkse sinterklaasshow van Paul de Leeuw trok 954.000 kijkers. Op hetzelfde tijdstip keken zo'n 513.000 mensen naar De Verraders op RTL 4. Het ging om de eerste aflevering van een nieuw seizoen, dat de komende weken alleen nog via Videoland te volgen is.

Foto's

  • R. van Heur
    R. van Heur
  • R. van Heur
    R. van Heur
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,928
Diesel1,899

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden