Clicky

 
Transport Online - Aanhouding en inbeslagname na drugsvondst in loods Groningen

Aanhouding en inbeslagname na drugsvondst in loods Groningen

Aanhouding en inbeslagname na drugsvondst in loods Groningen
02-12-2021 11:20 | Binnenland | auteur Redactie

GRONINGEN - De douane heeft begin november samen met de politie op een industrieterrein in de stad Groningen een 24-jarige man uit die stad aangehouden op verdenking van witwassen en de handel in verdovende middelen. Ook zijn er een geldbedrag van bijna 10.000 euro, softdrugs en goederen die kunnen worden gebruikt bij drugshandel in beslag genomen, meldt de politie donderdag.

De politie en de douane kwamen de verdachte op het spoor bij een controle van een loods op het industrieterrein. De controle werd uitgevoerd op basis van de accijnswetgeving. De douaniers roken een henneplucht toen de man in zijn auto wilde stappen. Agenten hebben de man verderop staande gehouden vanwege rijden onder invloed. In de auto werden vervolgens een fors geldbedrag en een gebruikershoeveelheid drugs aangetroffen.

De douane had daarnaast aanwijzingen dat er in de loods mogelijk drugs aanwezig zouden zijn. Daarop is door de politie een doorzoeking gedaan. Daarbij werden onder andere 12,5 kilo softdrugs en harddrugs (100 pillen en 20 gram cocaïne) aangetroffen. De agenten vonden in de loods ook een geldtelmachine en materiaal voor het verpakken van drugs. De drugs, de goederen en zo’n 10.000 euro aan contanten zijn in beslag genomen. De man werd aangehouden. Hij zit inmiddels niet meer vast, maar hij blijft wel verdachte in het onderzoek, aldus de politie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden